Subscribe Us

Header Ads

INDIA GK QUESTION AND ANSWERS PART 2

INDIA GK QUESTION AND ANSWERS


Q1.Madumalai Sanctuary is located in ?

Ans:- Tamil Nadu

Q2.The Rock-cut temple of Kailashnath is situated at ?

Ans:- Ellora

Q3.Kolkata is called ?

Ans:- Port

Q4.The Place where Tower of Victory is located is ?

Ans:- Maharashtra

Q5.Gir forest is famous for ?

Ans:- Lions

Q6.INS 'Virat' serves the Indian Navy.It is a

Ans:- freighter 

Q7.The which tops in the production of paddy in Peninsular India is? 

Ans:- Tamil nadu

Q8. Agmark is given to 

Ans:- Commercial goods

Q9.The Sun Temple is located at ?

Ans:- Konark

Q10.Narmada and the Tapti rivers enter the ?

Ans:- Arabian Sea 

Post a Comment

0 Comments