Subscribe Us

Header Ads

RRB Group D Top Questions And Answers 2021

RRB Group D Top Questions And Answers 2021






Q1. The famous Lagoon lake of India is
Ans:-  Pulicat Lake

Q2. Where is the famous temple having the deities of 'Trimurti' of 
Brahma, Vishnu and Shiva ? 
Ans:- Suchindram

Q3. The oldest oil refinery in India is at
Ans:- Digboi (in Assam) 

Q4. The Longest highway in India runs from
Ans:- Jammu to Kanyakumari 

Q5. There is a Traditional flower arrangement called Athapoo. 
In which festival is this used ? 
Ans:- Onam 

Q6. Kuchipudi is a dance Drama of which states? 
Ans:- Andhra Pradesh 

Q7. 'Peace on Earth' is the massage of which festival? 
Ans:- Christmas 

Q8. How many National waterways are there in India ? 
Ans:- 5

Q9. India’s largest museum is located at
Ans:- Kolkata 

Q10. Which is the largest plateau in the world ? 
Ans:- Tibet



Post a Comment

0 Comments